Funduro-leiri 2.0, Kitka MTB Ruka, 26.-27.7.2023


Suuren suosion saanut Funduro-leiri saa jatkoa Rukalla Kitka MTB-viikolla! Taattuun Funduro-leirin tyyliin saat henkilökohtaista ohjausta pienryhmässä kokeneen ohjaajan opastuksella. Kahteen päivään mahtuu n. 10 tuntia ajoa - meillä keskitytään ajamaan! Leiri sopii mainiosti myös DH-kuskeille.

Ohjaus tapahtuu tasoryhmissä, joiden tarkemmat kuvaukset löydät alta. Ilmoittautuessasi pääset valitsemaan, mihin tasoryhmään haluat osallistua. Tarkempi ryhmäjako tehdään ilmoittautuneiden perusteella. Pienryhmässä n. 5-6 osallistujaa ohjaajaa kohden.


Ilmoittautuminen: https://fundurocup.tapahtumiin.fi/fi/ (avautuu su 4.6.2023 klo 19:00)

Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa eli 19.7. klo 23:59.


Leiri on kaksipäiväinen ja ohjattua ajoa on molempina päivinä. Leirin hinta 149€/osallistuja, junioriryhmä 129€/osallistuja. Hintaan sisältyy:

  • Ohjattua ajoa kahtena päivänä (opetusaika n. 5-6h/päivä)
  • Videokuvaus ja videon analysointi ryhmissä
  • Pyöränpesumahdollisuus

Hissilippu ostetaan erikseen Ruka Bike parkista, kausikortit voimassa myös leirillä.


Tasoryhmien kuvaukset:

Bike Park: Hallitset maastoajon perusteet ja olet mahdollisesti jo käynytkin hissimäessä, mutta et ole ainakaan vielä osallistunut enduro- tai DH-kilpailuihin. Tässä tasoryhmässä pääpaino on alamäkiajon perusteissa ja helpoimpien ajolinjojen valitsemisessa. Käydään läpi myös kilpailujen sisältö ja käytännöt, jolloin ensimmäiseen kilpailuun osallistuminen on helpompaa. Ajetaan pääasiassa sinisillä reiteillä.

Enduro: Olet kerryttänyt alamäkikokemusta jo hieman enemmän tai osallistunut Funduro-/endurokilpailuihin. Osallistut kilpailuihin lähinnä pitääksesi hauskaa tai kilpaillaksesi omien kavereidesi kanssa. Tässä tasoryhmässä etsitään jo aavistuksen nopeampia ajolinjoja ja harjoitellaan edistyneempiä ajotekniikoita. Ajetaan pääasiassa sinisillä ja punaisilla reiteillä.

DH: Olet osallistumassa esim. Kitkan DH-kisoihin, haluat kehittyä ajajana ja kivuta tuloslistoilla aina vain korkeammalle. Kilpailuihin lähdet mukaan tavoitteellisesti. Tässä tasoryhmässä painotetaan nopeiden ajolinjojen merkitystä ja haetaan omia rajoja. Ajetaan pääasiassa punaisilla ja mustilla reiteillä.

Junnuryhmä: Tähän ryhmään ovat tervetulleita kaikki alle 14-vuotiaat, joilla on jo vähän kokemusta bike park-ajosta. Nuorimmat, jotka mahdollisesti tarvitsevat huoltajan apua esim. hississä, voivat ottaa mukaan huoltohenkilön (huoltaja pääsee mukaan hissilipun hinnalla). Ryhmään otetaan max. 6 osallistujaa. Ajetaan pääasiassa vihreillä ja sinisillä reiteillä.


LEIRIN AIKATAULU (muutokset mahdollisia):

Keskiviikko

11:00 Opetus alkaa

14:00 Tauko

15:00 Opetus jatkuu

17:00 Opetus päättyy

Torstai

11:00 Opetus alkaa

14:00 Tauko

15:00 Opetus jatkuu

17:00 Opetus päättyy


Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksua palauteta jos ilmoittautunut on estynyt osallistumaan tapahtumaan. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle tapahtumaa edeltävään sunnuntaihin asti ilmoittamalla siitä sähköpostitse sini@randombikes.fi. Kerro viestissä alkuperäisen ilmoittautuneen nimi ja uudelta osallistujalta seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä ryhmä johon haluaa osallistua. Alaikäiseltä osallistujalta lisäksi huoltajan nimi sekä puhelinnumero. Uusi osallistuja ja alkuperäinen ilmoittautuja sopivat keskenään ilmoittautumismaksun suorittamisesta.

HUOM! Kun tapahtuman alkuun on aikaa kaksi viikkoa tai vähemmän, voi paikan myydä ainoastaan siihen tasoryhmään, johon lippu on alunperin ostettu.

HUOM! Liikuntaeduilla ostettuja osallistumisia EI voi siirtää toiselle henkilölle (liikuntaedut ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön). 

Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän toimesta. Jokainen osallistuja on velvollinen huolehtimaan tarpeelliseksi katsomastaan vakuutusturvasta.

Mikäli leirin ajankohtaa joudutaan siirtämään pakottavista syistä (kuten koronarajoitukset), siiryvät kaikki ilmoittautumiset automaattisesti uuteen ajankohtaan. Mikäli uusi ajankohta ei ilmoittautuneelle käy, ole yhteydessä tapahtuman järjestäjään (sini@randombikes.fi) viipymättä, viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, ja sovitaan miten edetään.