Korona-päivitys

MUUTOKSIA KAUDEN 2020 TAPAHTUMIIN!


Niinhän siinä kävi, että korona tyrmäsi tämän vuoden suunnitelmat. Vaikka kauden alkuun onkin vielä hetki aikaa, on meidän järjestäjinä otettava huomioon tilanteen epävarmuustekijät.
Toukokuulle suunnitellut Nuuksion leiri sekä kisa siirretään heinäkuulle. Mikäli tilanne sitä vielä kesällä vaatii, siirrämme näitä vielä pidemmälle - peruminen on vasta aivan vihoviimeinen vaihtoehto. Mielakan Chicken Lines DH puolestaan on peruttu.
Heinäkuulle suunniteltu Skeikampenin kisa Norjassa siirretään vuoteen 2021, sillä odotettavissa on, ettei vielä tämän vuoden heinäkuussa matkustaminen ole suotavaa.
Muiden tapahtumien osalta tiedotamme lisää myöhemmin, mikäli muutoksia tulee. Näillä näkymin Laajiksen kisa kesäkuun loppupuolella on vielä mahdollinen!
Nuuksion leirin ja kisan ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti uusille päivämäärille. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, toivomme ilmoittautuneiden yrittävän löytää tilalleen uuden osallistujan. Nuuksion kisan osallistumisen voi siirtää omissa nimissään myös johonkin toiseen Funduro-kisaan. Mielakan Chicken Lines DH:n ilmoittautuneet voivat siirtää osallistumisensa johonkin toiseen Chicken Lines-kisaan tai saavat rahansa takaisin. Siirtoilmoitukset sähköpostitse: sini@randombikes.fi. Ole yhteydessä myös, jos et löydä tilallesi uutta osallistujaa tai korvaavaa tapahtumaa, niin sovitaan järjestelyistä.
Yhteenveto muutoksista:

Funduro-leirin uudet päivämäärät 9.-10.7. (TO-PE)

Nuuksion Funduro-kisa 12.7. (SU)

Mielakka Chicken Lines DH peruttu

Skeikampenin Funduro-kisa peruttu vuodelta 2020


Toivomme ymmärrystä tässä hankalassa tilanteessa - teemme parhaamme tapahtumien eteen, poikkeusolosuhteet kuitenkin vakavasti huomioiden. Mikäli siirtoihin tai ylipäätään kauden etenemiseen liittyen herää kysymyksiä, olkaa yhteydessä ja pohditaan yhdessä, miten parhaiten luovitaan eteenpäin!
Pitäkäähän huoli itsestänne ja toisistanne! ❤️