Funduro-leiri, 26.-27.5.2022

Funduro-kausi avataan helatorstaina kokoontumalla Mielakka Bikeparkiin Funduro-leirille! Leirillä pääset oppimaan uutta ja hiomaan vanhoja taitoja kokeneempien endurokuljettajien ohjauksessa sekä tutustumaan Mielakan reitteihin. Tapaat samalla muita Funduro-kuskeja ja saat vinkkejä siitä, mitä kisaviikonloppuina tapahtuu ja miten kisoissa toimitaan. Heti kurssin jälkeen ajetaan myös kauden avauskilpailu Mielakka Bikeparkissa, eli halutessasi pääset välittömästi testaamaan kurssilla opittuja taitoja jo tutuiksi tulleilla reiteillä!

Ohjaus tapahtuu tasoryhmissä, joiden tarkemmat kuvaukset löydät alta. Ilmoittautuessasi pääset valitsemaan, mihin tasoryhmään haluat osallistua. Jokaisesta kolmesta tasoryhmästä löytyy oma ryhmä naisille! Muiden ryhmien määrä ilmoittautuneiden mukaan, max. 4-5 osallistujaa / ohjaaja. Tarkempi ryhmäjako tehdään ilmoittautuneiden perusteella.


HUOM LEIRILLE ILMOITTAUTUNEET!


Ryhmäjakojen ja reittisuunnitelmien tueksi toivoisimme kaikkien ilmoittautuneiden vastaavan lyhyeen kyselyyn. Kullekin tasoryhmälle (Junnut, First time Funduro, Funduro for Fun ja Serious Funduro) on omat kyselyt, vastaathan siis oman ryhmäsi mukaiseen kyselyyn. Pyydämme vastauksia 2.5. mennessä. Lisäinfoja leiristä lähetetään n. viikkoa ennen leirin alkua. 

Linkit kyselyihin:
Junnut: https://forms.gle/q9BYtnYNmd7gbQYU6
First Time Funduro: https://forms.gle/pMigf2rMCCdFRBcE9
Funduro for Fun: https://forms.gle/YkbRcYtM6vcimBX79
Serious Funduro: https://forms.gle/vCrP826YrAjs5z1P6


Ilmoittautuminen: https://fundurocup.tapahtumiin.fi/fi/ (avautuu ke 12.1. klo 20:00)


Leiri on kaksipäiväinen ja ohjattua ajoa on molempina päivinä: tällä leirillä keskitytään ajamaan! Leirin hinta 99€/osallistuja (junnuryhmä 75€/hlö). Hintaan sisältyy:

  • Ohjattua ajoa kahtena päivänä (opetusaika n. 5-6h/päivä)
  • Videokuvaus ja videon analysointi ryhmissä halukkaille (ei pakollinen)
  • Pyöränpesumahdollisuus

Hissilippu kahdelle päivälle 50€ (ostetaan erikseen Mielakka Bikeparkista, norm. 30€/pvä), kausikortit voimassa myös leirillä. Bikeparkin kahviossa on tarjolla lounasta, kahvia ja muuta purtavaa. Vahvistettu aikataulu ja mahdollinen lisäohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 


Tasoryhmien kuvaukset:

First time Funduro: Hallitset maastoajon perusteet ja olet mahdollisesti jo käynytkin hissimäessä, mutta et ole vielä osallistunut Funduro- tai endurokilpailuihin. Tässä tasoryhmässä pääpaino on (kilpailu)reitteihin tutustumisessa ja helpoimpien ajolinjojen valitsemisessa. Käydään läpi myös kilpailujen sisältö ja käytännöt, jolloin ensimmäiseen kilpailuun osallistuminen on helpompaa.

Funduro for fun: Olet jo osallistunut Funduro- tai muuhun enduro-tapahtumiin tai olet muuten kerryttänyt ajokokemusta jo hieman enemmän. Osallistut kilpailuihin lähinnä pitääksesi hauskaa tai kilpaillaksesi omien kavereidesi kanssa. Tässä tasoryhmässä etsitään jo aavistuksen nopeampia ajolinjoja ja pyritään parantamaan aiempien vuosien sijoituksia.

Serious Funduro: Olet osallistunut useampiin Funduro tai muihin enduro-kilpailuihin, haluat kehittyä ajajana ja kivuta tuloslistoilla aina vain korkeammalle. Kilpailuihin lähdet mukaan tavoitteellisesti. Tässä tasoryhmässä painotetaan nopeiden ajolinjojen merkitystä ja haetaan omia rajoja.

Junnuryhmä: Tähän ryhmään ovat tervetulleita kaikki alle 14-vuotiaat, joilla on jo vähän kokemusta bike park-ajosta. Nuorimmat, jotka mahdollisesti tarvitsevat huoltajan apua esim. hississä, voivat ottaa mukaan huoltohenkilön (huoltaja pääsee mukaan hissilipun hinnalla). Ryhmään otetaan max. 10 osallistujaa.


Leiripaikat tulevat myyntiin portaittain. Porrastetulla myynnillä pyrimme selvittämään kysyntää, jotta pystymme palkkaamaan riittävästi ohjaajia ja näin takaamaan jokaiselle osallistujalle onnistuneen leirikokemuksen.

Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän toimesta. Jokainen osallistuja on velvollinen huolehtimaan tarpeelliseksi katsomastaan vakuutusturvasta. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksua palauteta jos ilmoittautunut on estynyt osallistumaan tapahtumaan. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle tapahtumaviikkoa edeltävään keskiviikkoon asti ilmoittamalla siitä sähköpostitse sini@randombikes.fi. Kerro viestissä alkuperäisen ilmoittautuneen nimi ja uudelta osallistujalta seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä ryhmä johon haluaa osallistua, alaikäiseltä osallistujalta lisäksi huoltajan nimi sekä puhelinnumero. Uusi osallistuja ja alkuperäinen ilmoittautuja sopivat keskenään ilmoittautumismaksun suorittamisesta. Huom! Mikäli leirin ajankohtaa joudutaan siirtämään pakottavista syistä (kuten koronarajoitukset), siiryvät kaikki ilmoittautumiset automaattisesti uuteen ajankohtaan. Mikäli uusi ajankohta ei ilmoittautuneelle käy, ole yhteydessä tapahtuman järjestäjään (sini@randombikes.fi) viipymättä, viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, ja sovitaan miten edetään.

LEIRIN AIKATAULU (muutokset mahdollisia):

TORSTAI

13:00 First time Funduro: Ilmoittautuminen ja ryhmiinjako
13:30 First time Funduro: Opetus alkaa
14:00 Muut ryhmät: Ilmoittautuminen ja ryhmiinjako
14:30 Muut ryhmät:Opetus alkaa
16:00 First time Funduro: Tauko
16:30 Funduro for fun & Junnut: Tauko
17:00 Serious Funduro: Tauko
17:00 First time Funduro: Opetus jatkuu
17:30 Funduro for fun & Junnut: Opetus jatkuu
18:00 Serious Funduro: Opetus jatkuu
Päivä päättyy n. klo 19-20


PERJANTAI

10:00 Opetus alkaa
12:00 First time Funduro & Junnut: Tauko
12:30 Funduro for fun: Tauko
13:00 Serious Funduro: Tauko
13:00 First time Funduro & Junnut: Opetus jatkuu
13:30 Funduro for fun: Opetus jatkuu
14:00 Serious Funduro: Opetus jatkuu
Päivä päättyy n. klo 17