Funduro-leiri, 9.-10.7.2020

Heinäkuussa kokoonnutaan Nuuksio Bikeparkiin Funduro-leirille! Leirillä pääset oppimaan uutta ja hiomaan vanhoja taitoja kokeneempien endurokuljettajien ohjauksessa sekä tutustumaan Nuuksio bikeparkin reitteihin. Tapaat samalla muita Funduro-kuskeja ja saat vinkkejä siitä, mitä kisaviikonloppuina tapahtuu ja miten kisoissa toimitaan. Heti kurssin jälkeen (sunnuntaina 12.7.) ajetaan myös yksi kauden Funduro-osakilpailuista Nuuksio Bikeparkissa, eli halutessasi pääset välittömästi testaamaan kurssilla opittuja taitoja jo tutuiksi tulleilla reiteillä!

Ohjaus tapahtuu tasoryhmissä, joiden tarkemmat kuvaukset löydät alta. Ilmoittautuessasi pääset valitsemaan, mihin tasoryhmään haluat osallistua. Jokaisesta kolmesta tasoryhmästä löytyy oma ryhmä naisille! Muiden ryhmien määrä ilmoittautuneiden mukaan, max. 4-5 osallistujaa / ohjaaja. Tarkempi ryhmäjako tehdään ilmoittautuneiden perusteella.


AIKATAULU

TORSTAI

13:00 First time Funduro: Ilmoittautuminen ja ryhmiinjako

13:30 First time Funduro: Opetus alkaa

14:00 Muut ryhmät: Ilmoittautuminen ja ryhmiinjako

14:30 Muut ryhmät:Opetus alkaa

16:00 First time Funduro: Tauko

16:30 Funduro for fun: Tauko

17:00 Serious Funduro: Tauko

17:00 First time Funduro: Opetus jatkuu

17:30 Funduro for fun: Opetus jatkuu

18:00 Serious Funduro: Opetus jatkuu

Päivä päättyy n. klo 19-20

PERJANTAI

10:00 Opetus alkaa

12:00 First time Funduro: Tauko

12:30 Funduro for fun: Tauko

13:00 Serious Funduro: Tauko

13:00 First time Funduro: Opetus jatkuu

13:30 Funduro for fun: Opetus jatkuu

14:00 Serious Funduro: Opetus jatkuu

Päivä päättyy n. klo 17


Tasoryhmien kuvaukset:

First time Funduro: Hallitset maastoajon perusteet ja olet mahdollisesti jo käynytkin hissimäessä, mutta et ole vielä osallistunut Funduro- tai endurokilpailuihin. Tässä tasoryhmässä pääpaino on (kilpailu)reitteihin tutustumisessa ja helpoimpien ajolinjojen valitsemisessa. Käydään läpi myös kilpailujen sisältö ja käytännöt, jolloin ensimmäiseen kilpailuun osallistuminen on helpompaa.

Funduro for fun: Olet jo osallistunut Funduro- tai muuhun enduro-kilpailuun. Osallistut kilpailuihin lähinnä pitääksesi hauskaa tai kilpaillaksesi omien kavereidesi kanssa. Tässä tasoryhmässä etsitään jo hieman nopeampia ajolinjoja ja pyritään parantamaan aiempien vuosien sijoituksia.

Serious Funduro: Olet osallistunut useampiin Funduro tai muihin enduro-kilpailuihin, haluat kehittyä ajajana ja kivuta tuloslistoilla aina vain korkeammalle. Kilpailuihin lähdet mukaan tavoitteellisesti. Tässä tasoryhmässä painotetaan nopeiden ajolinjojen merkitystä ja haetaan omia rajoja.

Junnuryhmä: Tähän ryhmään ovat tervetulleita kaikki alle 14-vuotiaat, joilla on jo hieman kokemusta bike park-ajosta. Nuorimmat, jotka mahdollisesti tarvitsevat huoltajan apua esim. hississä, voivat ottaa mukaan huoltohenkilön (huoltaja pääsee mukaan hissilipun hinnalla). Junnuryhmän osallistumismaksu 59€. Ryhmään otetaan max. 10 osallistujaa.

Leiri on kaksipäiväinen ja ohjattua ajoa on molempina päivinä: tällä leirillä keskitytään ajamaan! Leirin hinta 79€/osallistuja (junnuryhmä 59€). Hissilippu kahdelle päivälle 20€ (ostettava erikseen Nuuksio Bikeparkista). Hintaan sisältyy:

  • Ohjattua ajoa kahtena päivänä (opetusaika n. 5-6h/päivä)
  • Videokuvaus ja videon analysointi ryhmissä halukkaille (ei pakollinen)
  • Pyöränpesumahdollisuus
  • Saunomismahdollisuus

Tarkempi aikataulu ja lisäohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 

Bikeparkin kahviossa on tarjolla lounasta 10 € hintaan. 

Leiripaikat tulevat myyntiin portaittain. Porrastetulla myynnillä pyrimme selvittämään kysyntää, jotta pystymme palkkaamaan riittävästi ohjaajia ja näin takaamaan jokaiselle osallistujalle onnistuneen leirikokemuksen.

Leiri on LOPPUUNMYYTY!

Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän toimesta. Jokainen osallistuja on velvollinen huolehtimaan tarpeelliseksi katsomastaan vakuutusturvasta. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksua palauteta jos ilmoittautunut on estynyt osallistumaan tapahtumaan. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle tapahtumaviikon keskiviikkoon asti ilmoittamalla siitä sähköpostitse sini@randombikes.fi tai Facebook-viestillä Funduro Cup:n profiiliin. Kerro viestissä alkuperäisen ilmoittautuneen nimi ja uudelta osallistujalta seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero sekä ryhmä johon haluaa osallistua, alaikäiseltä osallistujalta lisäksi huoltajan nimi sekä puhelinnumero. Uusi osallistuja ja alkuperäinen ilmoittautuja sopivat keskenään ilmoittautumismaksun suorittamisesta.