Frenduro, Ellivuori, SU 21.8.

Kuinka hyvin tunnet ajokaverisi? Pystyttekö ajamaan samaa vauhtia, vaikka ette ajaisi yhdessä? 

Ellivuoren Funduro-osakilpailun jälkeen sunnuntaina ajetaan muutaman erikoiskokeen parikisa, jossa se tiimi voittaa, jonka jäsenten yhteisaika erikoiskokeilta on mahdollisimman sama. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Liikuntapalvelu Voimalan kanssa.


Aamupäivällä voi käydä tiimikaverin kanssa yhdessä treenaamassa ja sopimassa strategiasta. Kilpailulaskuja tiimin jäsenet eivät saa ajaa peräkkäin, vaan väliin on päästettävä vähintään kaksi toisen tiimin kuljettajaa. Erikoiskokeiden määrä, ajojärjestys ja ajokerrat tarkentuvat lähempänä kilpailua. Tulokset määräytyvät sen perusteella, minkä tiimin jäsenten kokonaisajat ovat mahdollisimman samat.

Kyseessä on erittäin leikkimielinen hassuttelukisa, eikä tätä tapahtumaa tule ottaa turhan vakavasti. Sen verran kuitenkin nipotamme, että tiimit eivät saa ajaa reiteillä peräkkäin. Turha yrittää huijata - näämme ajanottolaitteiston aikaleimoista mikäli näin tapahtuu!


Aikataulu (muutokset mahdollisia, erikoiskokeiden ja ilmoittautuneiden tiimien määrästä riippuen):

SU 

 • 12:00 - 13:00 Kilpailutoimisto auki
 • 11:00 - 13:30 Vapaat harjoitukset
 • 13:30 Ajajakokous hissin ala-aseman tuntumassa
 • 13:45 Kilpailu alkaa (lähtö hissin ala-asemalta vapaassa järjestyksessä)
 • 15:45 Kilpailu päättyy (ajanottolaite palautettava klo 16 mennessä kilpailutoimistoon!)
 • 16:15 Palkintojenjako

Ilmoittautuminen:

https://fundurocup.tapahtumiin.fi/fi/

Ennakkoilmoittautuminen päättyy perjantaina 19.8. klo 23:59. Jälki-ilmoittautuminen onnistuu paikan päällä kisatoimistossa, jos paikkoja on vielä jäljellä. Kilpailuun mahtuu alustavasti 50 tiimiä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tiimi ilmoittautuu yhdessä, eli yksi ilmoittautuminen = yksi tiimi = kaksi kuljettajaa.


Tiimit ilmoittautuvat johonkin seuraavista sarjoista:

 • Vanhempi+lapsi -tiimit
 • Pariskuntatiimit
 • Sisarustiimit
 • Henkilötiimit
 • Singletiimit (kasataan randomisti yksin ilmoittautuneista)

Kalusto on kaikissa sarjoissa vapaa, eikä tiimin kuskien tarvitse ajaa "samalla" kalustolla eli tiimissä voi toinen ajaa esim. sähköpyörällä ja toinen jäykkäperällä. Sähköavusteisten pyörien on luonnollisesti oltava tieliikennekelpoisia, ts. lainmukaisia, ja avustuksen on kytkeydyttävä pois 25km/h vauhdissa. 


Osallistumismaksut:

Tiimi: 30€

Single: 15€

Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä (myös korttimaksu): 40€/20€

Osallistumismaksu sisältää:

 • Merkitty kilpailureitti
 • SportIdent SIAC ajanottochipin vuokra
 • Tulospalvelu, tulokset tarkasteltavissa netissä erikoiskoekohtaisesti (Excel-tiedostona)

 • HUOM. Hissilippu ostettava erikseen Ellivuori Bike Parkista.

Ilmoittautumisehdot:

Osallistujia ei ole vakuutettu kilpailunjärjestäjän toimesta. Jokainen osallistuja on velvollinen huolehtimaan tarpeelliseksi katsomastaan vakuutusturvasta. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksua palauteta jos ilmoittautunut on estynyt osallistumaan tapahtumaan. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle parille kilpailuviikkoa edeltävään keskiviikkoon asti ilmoittamalla siitä sähköpostitse sini@randombikes.fi. Kerro viestissä alkuperäisen tiimin nimi ja uusilta osallistujilta seuraavat tiedot: tiimin nimi, osallistujien nimet, vähintään toisen osallistujan puhelinnumero, sekä sarja johon haluavat osallistua, alaikäisiltä osallistujilta lisäksi huoltajan nimi sekä puhelinnumero. Uusi tiimi ja alkuperäinen tiimi sopii keskenään ilmoittautumismaksun suorittamisesta.

Huom! Mikäli tapahtuman ajankohtaa joudutaan siirtämään pakottavista syistä (kuten koronarajoitukset), siiryvät kaikki ilmoittautumiset automaattisesti uuteen ajankohtaan. Mikäli uusi ajankohta ei ilmoittautuneelle käy, ole yhteydessä tapahtuman järjestäjään (sini@randombikes.fi) viipymättä, viimeistään kolme viikkoa ennen uutta ajankohtaa, ja sovitaan miten edetään. Lähtökohtaisesti ilmoittautumismaksua ei palauteta, mutta ilmoittautuminen on siirrettävissä toiseen tapahtumaan tai toiselle osallistujalle. Viranomaismääräysten niin vaatiessa tapahtumassa voidaan edellyttää koronapassia.